Onze school

De Sterrenzanger is een gemiddeld grote school, nu rond de 210 leerlingen, in een rustige wijk van Oudorp. We hebben in 2020-2021 negen klassen waar gemiddeld 25 leerlingen in zitten.

Onze leerlingen komen uit verschillende gemeenten in de omgeving. Het merendeel is afkomstig uit Alkmaar, Oudorp, Heerhugowaard en Sint Pancras.

We zijn een groeischool. Onze ambitie van de afgelopen jaren om uit te groeien tot een school met 9 enkelstromige klassen met maximaal 25-28 leerlingen in één klas is in 2020-2021 behaald: 3 kleuterklassen, klas 1, klas 2, klas 3, klas 4, klas 5 en klas 6. Volgens onze prognose zullen er in 2020 ongeveer 210 leerlingen zijn en we groeien de jaren daarna tot 220 kinderen.