De kleuterklassen

Iedere kleuter heeft vertrouwen en veiligheid nodig om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Elke ochtend heeft daarom dezelfde opbouw. In vaste volgorde wordt er gezongen, gespeeld, geknutseld, gegeten en (buiten) gespeeld. Het speelgoed is van natuurlijke materialen, zoals hout, wol en katoen. Zo kunnen de kinderen echte ervaringen opdoen. Op onze kleuterschool is geen televisie en er zijn geen computers of digi-borden. Het mooiste speelgoed is immers de eigen fantasie!

We hebben drie kleuterklassen: deze zijn aan de Raadhuisstraat gevestigd. Samen met de peuterklas van De Vlinderboom.

Als u voor de Sterrenzanger kiest en uw kind kan geplaatst worden, dan neemt de kleuterjuf een paar weken voordat uw kind op school zal komen, contact met u op. U wordt dan met uw kind uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Uw kind mag dan even spelen in de klas, na schooltijd. Een dag na de 4e verjaardag is uw kind welkom in de kleuterklas.

Voor verdere informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij onze directeur

Mieke Tolkamp 072-5158418 of m.tolkamp@desterrenzanger.nl.