Buitenschoolse opvang Vlinderboom

De Vlinderboom biedt de buitenschoolse opvang aan op de Sterrenzanger.

In het kleutergebouw aan de Raadhuisstraat is een gezellige huiskamersfeer gecreëerd met een volledige keuken, een lekkere bank en leuk spelmateriaal.

Hier worden de kinderen vanaf 12.30 uur verwelkomd en opgevangen tot 14.45 of 18.30 uur. Om over te blijven omdat broertjes en zusjes later uit zijn of om gezellig met schoolgenootjes er een leuke middag van te maken. Lekker buitenspelen op de fijne pleinen van de school of knutselen, spelen en koken bij minder mooi weer.

De Vlinderboom biedt een lekkere lunch aan en alle voeding is op uitsluitend biologisch (dynamische) basis.

Wij zijn ook in de schoolvakanties geopend van 8.00 tot 18.30 uur en maken dan leuke uitstapjes en bieden ze een leuke vakantiedag aan. Dit doen we samen met de kinderen van de Rudolf Steinerschool afwisselend op beide scholen.

Interesse? Kijk op:

www.devlinderboom-opschool.nl

Vragen over de opvangmogelijkheden voor je kind? Neem gerust contact op of kom na schooltijd even binnen wandelen.

Contactpersoon administratie:

Eva Oenes

Telefoon: +31 – (0)6 36 49 31 22

te bereiken op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 14.30 uur

Op vrijdag is Heleen Brouwer te bereiken op Telefoon + 31-(0)6 36 42 51 88

mail administratie@devlinderboom-opschool.nl

Inschrijven voor peutergroepen of buitenschoolse opvang gaat alleen via het website formulier.