De natuur leer je
beter kennen als je
er middenin zit.

home

Aanmelden

De juiste school kiezen voor uw kind: Het belangrijkste is dat u de tijd neemt om zich goed te oriënteren. De school moet namelijk bij uw kind passen en niet andersom.

Om een indruk van onze school te krijgen, bent u welkom op de open dag, die op woensdag 6 februari 2019 valt. Ook kunt u sfeer proeven op de voorjaarsmarkt die dit schooljaar op zaterdag 6 april 2019 plaatsvindt.

Op 15 november 2018 en 23 mei 2019 hebben wij een inloopochtend tussen 9 en 12 uur. Ook dan bent u van harte welkom voor een rondleiding door de school en kunt u vragen stellen. 

De procedure

Allereerst gaan wij na of er in principe een plekje is voor uw kind. Een aantal klassen is namelijk vol; daarvoor geldt een wachtlijst. 

Kiest u eenmaal voor onze school, dan willen we elkaar eerst wat beter leren kennen. Daarom krijgt u eerst een gesprek met de adjunctdirecteur. We praten dan over uw kind, ons onderwijs en een aantal praktische zaken. 

Als uw gevoel nog steeds goed is, vult u een aanmeldingsformulier in en u ontvangt daarna een bevestiging van aanmelding. Een paar weken voordat uw kind vier jaar wordt neemt de kleuterjuf contact met u op. U wordt dan met uw kind uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Een dag na de vierde verjaardag is uw kind welkom in de kleuterklas. 

Het aanmelden van oudere kinderen die al op een andere school zitten gaat iets anders. U heeft eerst een gesprek met de adjunctdirecteur. Vervolgens belt zij, met uw toestemming, de huidige school van uw kind. Als het beeld van de ouders en het beeld van de school overeenkomen, spreken we twee proefdagen af. Zo kan uw kind een indruk krijgen van de klas en de leerkracht en kunnen wij een beeld krijgen of wij de zorg kunnen bieden die uw kind nodig heeft. 

Tenslotte wordt na de proefdagen de aanmelding door de adjunct besproken met de leerkracht en de intern begeleider. De (adjunct) directeur neemt uiteindelijk het besluit tot plaatsing.

Wilt u een oriënterend gesprek aanvragen voor een eventuele aanmelding, vul dan onderstaand formulier in. Let wel: dit is nog geen inschrijfformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Naam ouders*:
Straat en huisnummer*:
Postcode en woonplaats*:
E-mail adres*:
Telefoonnummer*:
Naam van uw zoon of dochter*:
Jongen/meisje*: Jongen   Meisje
Klas/groep*:
geboortedatum
Uw vraag of opmerking:
   

 

Aanmelden

 

Aanmelden

 

Aanmelden
Aanmelden
Vrijeschool De Sterrenzanger
Mercuriusstraat 13 1829 CE Oudorp
Tel. 072 - 51 58 418
info@desterrenzanger.nl
Klik hier voor de laatste nieuwsbrief
Inloggen
Concept door Stopkracht - Websitebouw door All4Design
Vrijeschool De Sterrenzanger
Mercuriusstraat 13 1829 CE Oudorp
Tel. 072 - 51 58 418
info@desterrenzanger.nl
Inloggen
Concept door Stopkracht - Websitebouw door All4Design
NAAR BOVEN